Amnesia 2 Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Taka dioda specialna do roślin moc 50w zasilanie prosto z gniazdka 230v a wymiary boxika na zdjęciu ❤️ wymiary boxa pionowo = 47 cm wymiary boxa poziomo= 37 cm w tamtym roku było wszystko okej z roślinką więc nie widzę problemów wyszko było okej nie wydłużała się jak wyrosła troszke nad ziemie dosłownie z 1 cm to już rozkwitała liście się robiły i kolejne szczyty liści i pod koniec też było wszystko z nią okej Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez GANJA_FARMER @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Więcej danych o niej? Lumeny? Nie wiem czy nie wolałbym wrzucić dwóch jak już zeby rozłożyć lepiej światło? A tak na marginesie jeszcze... Jebnalbym 3 oprawki i 3 v-taci9.5w 1521lm, tylko nie wiem ile tam ich potrzebowalbys. Policz ile lumenów potrzebujesz(na forum jest kalkulator) i będziemy myśleć Do obliczania potrzebna jest długość i szerokość jak coś, bo za dużo nie mogę wywnioskować z tych zdjęć 😅 może tel jebie mi jakość Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez JanKowalski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) pisze że 8500 tylko ja nawet z tym przelicznikiem tak średnio se radzę ale okej ale chyba jest git bo roślinka moja jest w tym boxie jakieś 3 tygodnie mniej wiecej a potem na spota i myślę że jest okej bo w tamtym sezonie nie nażekała na nic 2 wentylatory są jest termometr razem z wilgotromieżem ocieplony boć jest i wyłożony folią zeby światło odbijała Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez GANJA_FARMER @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Kwietnia 2022 Bez sensu jest liczenie lumenów przy ledach bardziej skup się na pokryciu mocy i barwie światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 18 Kwietnia 2022 barwę światła ma taką fioletową a 50 w na ten cały box mały to jest chyba wystarczająca co nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 18 Kwietnia 2022 @Annigmato to ile tam mocy musi mieć z ciekawości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Kwietnia 2022 @JanKowalski napisz do ledam oni ci wybiera odpowiednio tylko pamietaj żeby dołożyć coś małego bo z tego co pamietam trochę zawyżali parametry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 18 Kwietnia 2022 Ja nie kupuje@Annigmato myślałem po prostu, że wiesz jaka tam moc musi być przy tym metrażu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Kwietnia 2022 @JanKowalski przy ledach masz napisane pokrycie tzn jaki metraż przy danej mocy jest doświetlony wiadomo trzeba brać poprawkę na dane producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 18 Kwietnia 2022 spoko ale jak wyrosła i było wszystko gitr z nią to chyba mogę zostawić nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Kwietnia 2022 może wrzuć zdjęcie jak wyrosła, bo to istotne 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 18 Kwietnia 2022 ale to było w tamtym roku i no to moja 1 gr a mieszkam noo i się boje hahah 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach