Prorokus 0 Napisano 3 Kwietnia 2022 Witam wszystkich Chciałbym zasięgnąć waszej opinii co do wykonanego LST. Dziewczyny mają 17 dni. Pierwsza to Ak automat, a druga niestety nie mam pojęcia 😁 (gratis) wiem że popełniłem błąd z sadzeniem na środku, a resztę zostawiam Wam. Czy jest dobrze? I moja niewiadoma I jeszcze jedno Ak auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 3 Kwietnia 2022 LST wydaje sie git, ale zastanawiaja mnie te liscie zawiniete. Duzo podlewasz ? Jakies nawozy juz leca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prorokus 0 Napisano 3 Kwietnia 2022 @zwiezak966 @zwiezak966 szczerze mówiąc nie widzę zawiniętych liści oprócz jednego wiatraka Podlewam średnio co dwa dni szklanką wody. Raz dałem 1ml biobizz fish razem z 2ml top max na 1l wody, ale tą drugą roślinkę popaliło. Nie wiem czemu. Może lałem z byt blisko łodygi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 3 Kwietnia 2022 Top max na kwitnienie sie daje, nie lej poki co 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prorokus 0 Napisano 3 Kwietnia 2022 Ok dzięki. Gdzieś ktoś pisał że można na vege i spróbowałem, a sam czytałem na butelce że na kwitnienie hehe 😁 czyli tylko fish mix dodawać co trzecie podlanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Kwietnia 2022 15 godzin temu, Prorokus napisał: czyli tylko fish mix dodawać co trzecie podlanie? można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach