Annigmato 83 Napisano 3 Kwietnia 2022 Witam będzie pierwszy out lepiej w trzcinach czy szkółce leśnej ? Ktoś miał je jakieś sugestie ? Wole szkółkę bo sarny nie wjebia ziemia będzie ogrodowa wymieszam z dolomitem oczywiście nie sadze już ale chce spora przygotować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Annigmato dla mnie szkółka leśna to jak pole minowe. Nie tylko outdoorowe świry używają fotopułapek, ale głównie leśnicy i myśliwi. Serio, jak Ci się to tam uda to jakbyś wygrał w lotto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Kwietnia 2022 @grolsch3 ale tam juz sadzone było u nas leśnik to wgl tam nie zaglada tym bardziej ze terwZ bardziej i terwsuje ich wycinka pod s3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 @grolsch3 No Ok tylko w trzcinach jest dosyć mokra na jaka wysokość usypać kopiec? Wsumie to mógłbym tez je posadzić trochę wyzej na takim dość stromym zboczu tylko obczaje scieszki zwierząt bo chcesz pic wode @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Annigmato nie wiem, nie mam doświadczenia w kopcach, ale to na pewno zależy od ilości wody w gruncie, w czerwcu - wrześniu raczej możesz jej się spodziewać mniej niż teraz. Zależy też od pogody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 @grolsch3 zajrzę jeszcze w jedno miejsc tj taki wał jakby klif tylko taki nie duży 5 kroków i jestes na gorze musiałbym tylko te trzciny wyciąć i taśmy by pod katem ale to i tak siw wyprostują tylko problem to dziki i sarny Ktoś miał styczność z nimi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 Tu dwie miejscówki pierwsza to ten wał nasyp klif nwm jak to nawiązywać plus taki ze po wode blisko tam nikt oprócz dzików nie zagłada a druga fota to te szkółki blisko pol kolega testował No i poszło mu ps leśników widać tylko przy sezonie choinek żeby nie kradli grzybów nie ma max co się znajdzie to jedna kanie ale trzeba się nalatać z 5 km @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Annigmato napisał: Ktoś miał styczność z nimi? miał dobry towar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Szym ale miałeś na out ?? Jakieś przeboje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Annigmato ja nie miałem inni growerzy mieli na indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Szym @Szym ale miałeś na out ?? Jakieś przeboje ? W sklepie stacjonarnym barneya polecił mi te ze na out i polskie warunki najlepsza @Szym przeboje ? W sklepie stacjonarnym barneya polecił mi te ze na out i polskie warunki najlepsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach