Adrianosik 97 Napisano 31 Marca 2022 Elo kupiłem wentylator super cichy , prubowałem go podłączyć ale tylko wybijało bezpieczniki ktoś pomorze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 31 Marca 2022 @Ważniak wiesz może ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Adrianosik @Kibic Neutralny - niebieski Uziemienie -Żółto zielony, odcięty Linia - Brązowy LA szybszy bieg LB wolniejszy bieg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Ważniak znaczy że gdzie mam podłączyć niebieski żułtoźelony i brązowy ja chce wolny bieg @Ważniak czekaj czekaj czylin niebieski do N brązowy do la lub lb a uźemieniea nie podłączam dobże rozumuje? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Adrianosik Niebieski do N A brązowy do LB jak chcesz wolniejszy bieg. Możesz też odwrotnie to nie ma większego znaczenia którą drogą pójdzie faza. Żółto zielonego nie podłączasz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Ważniak działa, dzięki mordko niech buch będzie z tobą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach