wilga9992 0 Napisano 19 Marca 2022 Witam, posiadam jedna roślinę auto, ma już 7 dni, mieszka w boksie 30x50x50 czy kiedy przyjdzie czas jak roślina zacznie kwitnąć muszę zmienić lub dokupić żarówkę czy wystarczy ona ? Napisane jest że na wzrost czyli może być że nie zakwitnie? Jeśli dodać to jaką? Pozdrawiam, dziewczyna ogólnie ma się bardzo dobrze tem. 22-25 wilgotność troszkę słaba 45% ale pracuje nad tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Marca 2022 6 godzin temu, wilga9992 napisał: Napisane jest że na wzrost czyli może być że nie zakwitnie? zakwitnie na taką powierzchnię potrzebujesz 7500 lumenów więc ta żarówka może lekko za słaba być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 19 Marca 2022 Rozumiem, polecilbys mi coś żebym po prostu do niej dodał jakaś dodatkowa z tą barwą, powierzchnie mogę spokojnie zmniejszyć, chodzi mi o jedną roślinę, czy mogę np dodać jak już zacznie kwitnąć np jakaś żarówkę LED chodzi mi o to żebym nie musiał znów zamawiać gwintów e40 😄 no i żeby została ta główna co jest bo idzie bardzo dobrze, pozdrawiam serdecznie, dziękuję za chęci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Marca 2022 @wilga9992 dodaj jakąś świetlówkę żeby lumeny były wymagane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 20 Marca 2022 Rozumiem i to musi być ciepła barwa, tak ? Dodać ją od razu czy dopiero jak zacznie kwitnąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Marca 2022 @wilga9992 ja bym dodał od razu żeby były wymagane lumeny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach