Tester 1,408 Napisano 28 Stycznia 2019 Podczas suszenia kwiatostanów często dochodzi do pleśni, zapytaj jak prawidłowo suszyć topy w warunkach outdoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Czerwca 2019 witam mam zawsze problem suszenia bo nie mam jak tego zwieźć na kwadrat co radzicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Czerwca 2019 możesz zbudować prowizoryczną suszarnie, jakąś butle z gazem i promiennik gazowy wsadzić i jazda , ja tak robiłem i powiem ci ze topy szybko wyschły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Czerwca 2019 Ja też mam zawsze problem z suszeniem ale robię tak że biore do papierowych torebek i wystawiam na słońce, jak pada deszcz to chowam do garażu i potem znowu wystawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Czerwca 2019 to może się uda zrobić u ziomka zaufanego suszarnie i tam wstawi piecyk gazowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 27 Czerwca 2019 ja podobnie jak Andi robię z papierowymi torbami i na słońce. jak nie ma słońca to jest lipa i trzeba kombinować na chacie suszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2019 @Buk przetestuje to, zobaczymy dużo zależy od słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Kwietnia 2020 Wiecie, że suszenie na słońcu niszczy THC ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 2 Kwietnia 2020 @yhym123@o2.pl wiadome @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Kwietnia 2020 @Andi wszystko wrzucone do torby na jedną kupę? I pleśni nie ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos niema , najlepiej zrobić taką torbę z papieru takiego wiesz coś jak papier do dupy, i do takiej torby ze 200-300 g topów przy mocnym słońcu to ze 2 dni suszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Kwietnia 2020 I ziolo normalnie schnie i smakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos tak wiadomo może coś mocy ucieknąć przez takie szybkie suszenie ale nie ma tragedii, można za bardzo wysuszyć topy jak się je długo będzie trzymać na słońcu ale łatwo ten proces odwrócić wystarczy coś wilgotnego do pojemnika włożyć z topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach