Gość rastabob Napisano 8 Marca 2022 ile lać wody roślinom w wieku 18 dni ? posiadam geurilla tabs moze mi ktos powiedziec kiedy ich użyć, i jaką ilość na małą doniczke oraz ile lac wody roślinom w wieku 18 dni stosuje guerilla tabs i guerilla juice bede uzywal od 4 tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Marca 2022 @rastabob wody tak lać żeby gleba była wilgotna A tabletki to 4 na 10 l ziemi ale to już napisałem ci w innym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yellow1 0 Napisano 26 Marca 2022 Orientuje sie ktoś czy jest jakaś różnica między guerilla tabs a bio tabs?a co za tym idzie czy do guerilla stosuje się dodatki w postaci mycorexu, orgatrexu i i pozostałych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 26 Marca 2022 @Yellow1 ja stosowałem guerilla tabs bez dodatków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yellow1 0 Napisano 27 Marca 2022 W doniczkach czy prosto do gleby? Po jakim czasie pojawiły się pierwsze nie dobory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 27 Marca 2022 @Yellow1 w doniczkach na indoor, nie miałem niedoborów, używałem jeszcze biohumusa z ogrodniczego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach