Adrianosik 97 Napisano 3 Marca 2022 Sadził ktoś w włukninie silikonowej? Mam wrażenie że jest to lepsze medium uprawowe od keramzytu na dno doniczki dałem tą włuknine i zasypałem keramzytem po żniwach zaglądam do doniczki a tam włuknina pięknie gęsto zarośnięta kożeniami wygląda to lepiej niż na keramzycie następną uprawe wykonam na tej włukninie, ma mże ktoś doświadczenie z tym materiałem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Marca 2022 @Adrianosik ale jak chcesz zastosować tą włókninę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 5 Marca 2022 W dniu 04/03/2022 o 07:07, Andi napisał: @Adrianosik ale jak chcesz zastosować tą włókninę ? Napakować do doniczki wieko z dziurami nałożyć od góry węża doprowadzającego wode włożyć i niech sie leje o określonej godzinie, zastosowanie chydroponiczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach