Dgl 0 Napisano 1 Marca 2022 Witam czy Plagron Green Sensation wystarczy tylko i wyłącznie czy dodaje sie do niego jeszcze pk 13/14 ? czyli tylkoi jedno albo drugie jak to wyglada ?i jesli mial ktos doczynienia z Plagron Green Sensation poprosil bym o opinie ! z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Marca 2022 @Dgl Witaj, Plagron green sensation zawiera w sobie pk, nie trzeba dodawać pk 13/14, ja łączyłem Plagron green sensation z innym stymulatorem też od Plagronu, jaki nazywa się Sugar Royal, co daje w mojej ocenie bardzo pozytywne rezultaty. Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 1 Marca 2022 a czego aktualnie kturalnie jesli moge spytac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 2 Marca 2022 @Dgl co czego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 2 Marca 2022 Z czego akutalnie korzystasz : )sorry bylem troche najarany hehe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach