Tester 1,408 Napisano 28 Stycznia 2019 Podlewanie to ważna czynność w uprawie konopi, rośliny przez nieodpowiednie podlewanie mogą nawet umrzeć, nie wiesz jak podlewać na outdoorze ? to pisz! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 17 Lipca 2020 ile mln wody mam lać na 10 dniową roślinkę? ma 2 piętro i się po woli 3 robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lipca 2020 a w czym ją trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 17 Lipca 2020 @fxxx1337 już na spocie, jest w ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lipca 2020 Nie za mało, nie za dużo. Jak nalejesz za dużo ziemia wchłonie i tak, ale roślinka lepiej przeżyje susze niż przelanie. Czasami nie musisz w ogóle podlewać, bo pada deszcz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 17 Lipca 2020 @fxxx1337 dzięki, dzisiaj podlewałem w kubku i przesadziłem na spota ale widzę że za 3/4 dni będzie padało. A masz jakieś sposoby żeby roślinka się nie przelała? bo nw czy ta butelka z dziurami da radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lipca 2020 ale jest ona luźno w ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 17 Lipca 2020 @fxxx1337 tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Lipca 2020 No to o co ci chodzi czy butelka z dziurami da radę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 18 Lipca 2020 @fxxx1337 no. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach