Weed23 0 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Sprawa jest taka kupiłem nasiona konopi siewnej do jedzenie i tak dla jaj dałem do doniczki z drzewkiem bonsai i wykiełkowały mi 4 rośliny i teraz niewiem jak to przenieść do innej doniczki i czy można mieć kilka w jednej Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Weed23 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Weed23 przeniosłem do odpowiedniego działu normalnie zrób podkop jak chcesz przenieść aby nie uszkodzić korzonków, można mieć kilka w jednej doniczce najwyżej będą mniejsze niż jak byś jedną roślinę trzymał w takiej samej doniczce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Weed23 jak dopiero wykiełkowane są rośliny to co za problem je przenieść normalnie je bierzesz i przenosisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weed23 0 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Andi ale tak żeby te drzewko bansoi miało ziemie to jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Weed23 nie czaje cie jak roślinki są małe to je możesz wyciągnąć, przecież ziemi całej nie ubędzie z doniczki tylko odrobinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weed23 0 Napisano 4 Sierpnia 2019 ale napewno nie uszkodze korzeni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) @Weed23 jak są małe i zrobisz to z wyczuciem to nie , tylko nie ciągnij za łodyżkę tylko zrób podkop palcem Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weed23 0 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Andi ile dni rośnie konopia siewna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) @Weed23 zależy czy na oucie czy pod lampami na outdoorze to z 5 miesięcy sadząc gdzieś w maju, ale nie wyrośnie ci nic pewnie z tego, lepiej sobie mini boksa zrób i normalną posadź Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weed23 0 Napisano 5 Sierpnia 2019 i jak dobrze przesadziłem?@Andi @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Sierpnia 2019 @Weed23 no tak ale tam błoto troche mają, wyciągają się pewnie nie mają światła odpowiedniego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach