Jkwjoke 6 Napisano 5 Lutego 2022 Czy mogę już ciąć moja mała, wczoraj zapaliłem małego topeczka dla testu i jest magia, dlatego zastanawiam się czy już mogę ścinać bo patrząc na moją cierpliwość do zbiorów może się okazać że wszystko zostanie spalone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 5 Lutego 2022 @Jkwjoke ile kwitnie ? czy to automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) @Różyczka sezon, kwitnie około 2 miesiącu mój błąd, że nie zapisałem sobie dokładnej daty niestety, ale jak już spełnia moich oczekiwania jeśli chodzi o sposób działania to chyba można ciąć? Edytowane 5 Lutego 2022 przez Jkwjoke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 5 Lutego 2022 @Jkwjoke nie mogę stwierdzić czy jest gotowy po tych zdj bo nie widze tak naprawde nic ale przecietnie od zmiany swiatła 9/10tyg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman ziela 9 Napisano 5 Lutego 2022 @Jkwjoke ja bym jej dwa tygodnie dał jak nie masz ciśnienia:) bo u mnie to różnie bywa i zawsze jakaś zetne jak nie ma bursztynu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach