Boy 0 Napisano 21 Stycznia 2022 Czy ktoś wie dlaczego tak sie dzieje Mam tak na dwuch krzakach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2022 @Boy Prawdopodobnie przelałeś krzaka, za dużo wody, konopia to nie lilia wodna, by w bajorze rosła, jej korzenie są podatne na gnicie, jak tak będziesz dalej robił to pożegnasz rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 21 Stycznia 2022 No mi nie wygląda na przelanie Dlatego pytam by sie upewnić Przed tym zanim tak zaczeły wyglądać To podlewałem je wodą z nawozem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2022 @Boy A na , co ci to wygląda, bo są dwie opcje przesuszenie, lub przelanie, a ziemia na suchą nie wygląda, różnica jest taka, że przy przesuszeniu liście są wiotkie, a przy przelaniu są napęczniałe, ale w jednym i drugim przypadku opadają ku dołowi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach