StaryKufel 0 Napisano 11 Stycznia 2022 Witam Od dawna stosuje metodę zaparzania różnego rodzaju ziół na zimno. Do pojemnika nalewam wody temperatura pokojowa dodaje wybrane zioła i wstawiam na noc do lodówki lub zostawiam na stole. Następnego dnia jest świetny pełen witamin napój. Czy ktoś posiada wiedzę na temat konopi czy ta technika nadaje się do zaparzenia kwiatostanów na zimno itp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 11 Stycznia 2022 zaparzyć możesz... pytanie po co? ani to nie będzie smaczne, ani nie będzie zawierało kannabinoidów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 11 Stycznia 2022 Ja herbaty robię z konopii, dodaję tłuszczu(oliwy, oleju kokosowego,..) i gotuję 15min @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryKufel 0 Napisano 12 Stycznia 2022 20 godzin temu, bingobum napisał: zaparzyć możesz... pytanie po co? ani to nie będzie smaczne, ani nie będzie zawierało kannabinoidów Wiadomo smak to kwestia gustu ale dzięki za info własnie o to mi chodziło czy wywar będzie miał jakąś zawartość. Nie mam czasu na wypalanie skrętów a olejki jakoś mi nie podchodzą. 19 godzin temu, Włóczykij napisał: Ja herbaty robię z konopii, dodaję tłuszczu(oliwy, oleju kokosowego,..) i gotuję 15min Używasz "całych krzaków" czy kwiatostanów ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 12 Stycznia 2022 Kupiłem susz z kwiatów CBD, ale można wszystko, liście, łodygi, kwiaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 12 Stycznia 2022 @StaryKufel najlepiej kup sobie waporyzator- zdrowsze, wygodniejsze i "lżejsza faza", a jak koniecznie jest mieć coś przyjmowanego z żywnością, to rób ciasteczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryKufel 0 Napisano 12 Stycznia 2022 To było by najlepsze rozwiązanie ale nie stać mnie na waporyzator może kiedyś. Wiec szukam innego tańszego rozwiązania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 29 Stycznia 2022 Ja susze liście i zaparzam jak yerbę w max 70° @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach