rick 1 Napisano 8 Stycznia 2022 siema, pisałem już do was z problemem kwitnienia w skrócie są 2 rośliny jedna kwitnie od półtora msc a druga nadal nie ustawiłem na 12/12 i coś się ruszyło nawet dlatego czekałem ale teraz myśle że to nic nie zmieniło bo są niby te białe włoski ale na nich prawie tichomów nie ma i nic poza włoskami się nie zmieniło czytałem na jakiś forum że może brak światła przez 3 dni pomoże ale średnio w to wierze co teraz zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Stycznia 2022 @rick a kiedy przestawiłeś na 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 @rick Daj zdjęcia, napisz jakich używasz lamp, donic itp itd. jakie ph wody i ogólnie wszystko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia 2022 Jak są włoski to zakwitnie. Czasu potrzeba,najgorzej naogladac się zakończonych fotorelacji innych a później wydaje się że własne rosliny slabo rosną albo wcale nie rosną. Jak są włosy to za miesiąc i pąki będą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach