sobik 1 Napisano 8 Stycznia 2022 rozsypać dolomit po górze i będzie ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 6 minut temu, sobik napisał: taki miernik kupie, sprawdzę tą wodę. Zwykły dzbanek filtrujący się nada? Zwykły dzbanek się nada byle by filtr był świeży 2 minuty temu, sobik napisał: rozsypać dolomit po górze i będzie ok? Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobik 1 Napisano 8 Stycznia 2022 ok, rozsypałem dolomit, zamówiłem miernik. Następną wodę przepuszczę przez filtr i odstawie na 24h tak jak zawsze i zobaczymy czy się coś poprawi. Za parę dni dam znać co i jak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) @sobik bardzo dobrze, szybko podjęte kroki, to są automaty czy sezony? Edytowane 8 Stycznia 2022 przez onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobik 1 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @sobik No to z tej mniejszej będzie karzeł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobik 1 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx trudno, człowiek uczy się na błędach, następnym razem będzie lepiej 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @sobik Dokladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobik 1 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx mam jeszcze pytanie dotyczące ziemi, czy jak ona była otwarta to mogło się z nią coś stać? ogólnie leżała trochę w piwnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobik 1 Napisano 10 Stycznia 2022 @onyxPodlałem dzisiaj maleństwa. Woda przefiltrowana, odstała swoje. Po paru godzinach sprawdziłem PH i podniosło się do 5. I teraz sypać więcej dolomitu czy poczekać jeszcze z 2-3 podlania i sprawdzić czy się PH podniesie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach