Gość Napisano 7 Stycznia 2022 Witam Wszystkich. Postanowiłem rozpocząć również przygodę z grzybami i na start wybrałem odmianę Golden Teacher. Nie zamawiałem gotowego grow kita, lecz zarodniki. Postanowiłem samemu zrobić sobie o to takiego grow kita w postaci sypkiej. Do tego użyłem ziaren żyta w słoiku z przegotowaną wodą, zapyliłem słoiczki i czekałem. Na dzień dzisiejszy pojawiły się pierwsze oznaki kolonizacji słoika więc rozpoczynam ową fotorelację: Mam zamiar w akwarium rozsypać skolonizowany słoik a częściowo zapylić inne słoiki z żytem. Narazie to tyle, pozdrawiam! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn oglądamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn jadłem i polecam bardzo, będę śledził 🙂 Z zarodnikami jest o tyle lepiej że kupując je raz możesz już mieć nieskończoność kitów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx o to właśnie mi chodziło 😁 grzyb to jednak grzyb 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2022 Wygląda ładnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2022 up?@Bloodwyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2022 @mleczyk muszę wyciągnąć z piwnicy akwarium i będzie up xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzachMat 0 Napisano 1 Lutego 2022 W dniu 27/01/2022 o 14:10, Bloodwyn napisał: @mleczyk muszę wyciągnąć z piwnicy akwarium i będzie up xd ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach