Buuh 10 Napisano 2 Stycznia 2022 Witam Poleci ktoś jakiś cichy wentylator do filtra węglowego ? Jaki wielki Filtr węglowy musiał bym zastosować do boxa o wymiarach 60x60x90? Lampa będzie Hydro Mars ts 1000 Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Stycznia 2022 @Buuh filtr węglowy trochę wydajniejszy od wentylatora żeby wyrabiał, filtr do 240 m3/h wentylator td silent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 W dniu 02/01/2022 o 19:33, Andi napisał: filtr do 240 m3/h Dokładnie, też mam taki ale nie używam he 🙂 jakoś nie było mega ostrego zapachu, albo ja już przyzwyczajony. A bez filtra wentylator jest bardziej wydajny. W dniu 02/01/2022 o 17:51, Buuh napisał: 60x60x90? Wziął bym jednak nieco mniejszy filtr i wentylator proporcjonalnie też. Mam taka samą piwierzchnie boxa ale 70 cm wyższy i gdybym miał dobierać wentylator do twojego boxa, to raczej nie potrzebował bym aż tak wydajnego. Chyba że wezmiesz wiekszy z biegami i będzie sobie chodzić na 1 biegu, to wtedy będzie ciszej niż jak na maxa wentyl tarabanic by miał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach