TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Grudnia 2021 Jakie macie doswiadczenia z BHO?????? ja kiedys z kumplem robilem i efekt zapalenia bonga z tym olejkiem to miazga haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed robiliście ? ile wyszło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 30 Grudnia 2021 @Tester z dyszki ze sztuka wyszla albo ponad. A ta dyszka sprzedana jeszcze dalej po wyssaniu thc XD wrzuce zdjecia z przebiegu tworzenia tego jak znajde @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 @TheNotoriousOfWeed 👽🤣Pomysłowo nic nie stracone tylko sam zysk heh. Ja wax z kiefem w blancie miałem i powiem szczerze, że przepyszne loty ; ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach