palacz239 0 Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Ziomeczki mam 1x1m namiot wyciąg 540m3 lampe TSW 2000 3x Amnesja RQS 1x O.G Kuch RQS Rośliny są w 24 dniu flo sezony. I moje pytanie brzmi jak dołożę im drugiego takiego samego leda za 2 tygodnie czy zrobię im na plus czy na minus. To znaczy czy zwiększę plon bez jakichś niepotrzebnych zachwiań? I czy łodygi w razie czego utrzymają kwiaty Lamp w razie czegoś nie musze trzymać na max mocy. Ale z temperaturą raczej nie mam problemu. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez palacz239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) @palacz239 ta lampa jest zalecana na powierzchnię jeśli chodzi o kwitnienie na 90x90, ja bym został przy tej jednej lampie, nadmiar światła może zrobić foxtails, nowe białe włoski na zaawansowanych kwitnących kwiatach czyli coś takiego: Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach