rick 1 Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) co zrobić kiedy w box'e są 2 rośliny (obie auto) już w pełni rozwinięte ale jedna od msc ładnie kwitnie a druga nie i przestała rosnąć kiedy pierwsza weszła w faze kwitnienia (odmiany mają podobne czasy obu faz), patrzyłem na forach na ten problem i mówią żeby zmienić światło z 18/6 na 11/13 ale mam parę pytani czy drugiej nic nie będzie przez tą zmianę ? czy to w ogóle dobry pomysł z mianą światła na 11/13? czy zmienia się na stałe czy tylko np na tyg? Edytowane 27 Grudnia 2021 przez rick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @rick zmienia nie 11/13 tylko 12/12 bo czasami producenci pomylą się z pestkami i dadzą sezonowe zamiast auto, drugi automat nadal będzie kwitł i nic mu nie będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 Nic sie nie stamie bo to automaty i moglbys siwecic nawet i 24h. W takiej sytuacji jak ty masz to ja bym ustawil swiatlo na 12/12 jak to powinno byc w fotoperoid @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx dać na stałe czy na jakiś czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx w tym samym czasie hehe Na stale @rick 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @rick na stałe Bo gdybyś wrócił na 18/6 to wadliwy automat przeszedł by na rewega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 27 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed nie lepiej na jakieś 2 tyg i znowu 18/6 w tedy więcej świetała będą miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 Napisałem dlaczego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx @TheNotoriousOfWeed okej, dzieki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach