Luigi 78 Napisano 19 Grudnia 2021 Cześć. Mam aktualnie 4 automaty pod MH TS600, chciałbym na flow jakoś doświetlić, żeby topy spuchły i ogólnie, żeby roślina lepiej poszła. Jakieś pomysły co by to miało być i jakiej mocy/barwy/lumenach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Grudnia 2021 @Luigi a jaką masz powierzchnie boksa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 19 Grudnia 2021 @Andi 60x60x140 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Grudnia 2021 @Luigi to dołożyć trzeba by był jakieś żarówki aby równomiernie doświetlały powierzchnię, można świetlówki A ta lampa powinna ci stykać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Grudnia 2021 @Luigi a czemu pan kolega nie wystartował z fr? Proszę pokazać krzaczki jak rosną zdrowi xd pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 20 Grudnia 2021 @Andi no właśnie nie wiem czy styknie. Mam jakieś dwa ledy jeszcze do tego, które świecą cały czas, ale nie wiem czy to fajnie mi pomoże w jakimś puchnięciu. Jakiego typu by to musiała być świetlówka? Jakieś konkretne rzeczy pod ten obszar? @onyx no kurcze widzisz tak jakoś wyszło, że miałem robić, a koniec końców nie zrobiłem. Łap tutaj fotkę z dzisiaj, tak to wygląda mniej więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Grudnia 2021 @Luigi może attisa sobie zapodaj w następnej uprawie i po sprawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Grudnia 2021 @Luigi a co one ci takie niskie wyszły? One kwitną już prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 21 Grudnia 2021 @Andi no właśnie chodzi mi o coś na teraz, coś na doświetlenie, nie oświetlenie. @onyx dopiero zaczynają, kilka dni kwitną, jeszcze polecą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Grudnia 2021 @Luigi ta dolna lewa już nawet kwiatostany ma, no nic oby urosły jak największe ale jeśli nie podrosną to coś musi być nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 21 Grudnia 2021 @onyx nic się się bój. Podsyłam Ci na priv relację 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach