Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2019 Chciałem zbudować pc boxa, mam pytanie jaki jest koszt uprawy jednej roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 4 Sierpnia 2019 nie duże bo w pc boxie nie potrzeba ci dużo wat wystarczy z 80 dasz i będzie git, za całą uprawę zapłacisz z 80-100zł przynajmniej ja tyle zapłaciłem a zyski są z tego dużo większe bo zostaje Ci kasa w kieszeni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 ja zapłaciłem za prąd za pc boxa jakieś 75zł za 2,5 miesiąca świecenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Ja jestem ciekawy ile ja zaplace 3 wiatraki chodza 24/h i clf 125wat 18h swieci poki co 27 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 raczej nie dużo, ja podziwiam tych co mają na chatach po 2000W hehe ? to chyba tam kminią z jakimiś agregatorami prądu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach