TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 17 Grudnia 2021 Siema, pytanie mam takie czy daloby cos do wyciagu gdybym zamontowal drugi z filtrem i rura tylko ten marki axial. Glowny wyciag mam 2-biegowy 220/280 ale uwazam ze nie daje rady a nie chce kupowac nowego. Do dyspozycji mam wentylatory ww marki 245m3/185m3 i jakie jeszcze troszke slabszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed chcesz dwa wentylatory wyciągowe ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 17 Grudnia 2021 @Andi no tak. Jest taka mozliwosc czy lepiej nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed jak jeden nie daje rady to mocniejszy dać albo dwa można by było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 17 Grudnia 2021 @Andi ok fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach