Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Witam mam taki problem nie wiem co robię źle? Nagle listki opadły, nie wiem czy nie jest za zimno jej Podeślę zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 brak jakichkolwiek warunków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Ale to automat jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 xD? Co z tego że automat, widać roślina jest mega wyciągnięta i prawdopodobnie przelana, musisz podać więcej informacji jaki masz sprzęt itd Jaka temperatura panuje jakie światło ziemia ile jej lejesz Że by ci pomóc musisz podać podstawowe informacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 No myślę ze jest może za zimno Ale chyba się jej już nie da uratować? Jak jest tak wyciągnięta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 wystartowałeś z nasionkiem nie mając nawet termometru? Co z tego że ją uratujesz jak zaraz ja uśmiercisz 10 razy, jeśli się wyciąga to znaczy że szuka światła a to znaczy że swiecisz jej prawdopodobnie lampką nocną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Bez lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 parapet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 w takim razie nic z tego nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Jakieś rady?na przyszłość 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @Gira1403 najlepszą radą jaka mogę ci dać to że nasiono jest ostatnią rzeczą jaką się kupuje zanim startuje się z projektem, najlepiej przeczytać cały dział dla początkujących i zdecydować czy warunki bardziej odpowiadają pod indoor czy outdoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gira1403 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Oki dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @onyx w samo sedno! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach