Grygi 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Cześć, próbowaliście kiedyś napisać zaliczenie będąc zjaranym? Na zasadzie przygotować się na trzeźwo i sam, załóżmy, egzamin napisać już na fazie haha Jeśli tak to jak wspominacie to - czy umysł był bardziej skupiony, więcej informacji pamiętał czy w drugą stronę :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 16 Grudnia 2021 @Grygi u mnie raczej byloby po egzaminie hehe. To raczej indywidualna sprawa jak pal dziala na ciebie. Jak bylem w technikum to palilem codziennie i niestety przez ciagle buszki zawalilem szkole 😕 Wiesz na 24 chlopa w klasie 3 moze nie palilo hehe. Takze mozesz sibie wyobrazic lekcje jak dokola kazdy nabombiony haha @Grygi w pewnym czasie to kumpel nawet bongo do szkoly przynosil i na przerwach na macha haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 Spróbuj ma Hyperiona iść po jaraniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz ja w twchnikum mialem wiadro w spluczce schowane, egzamin na prawko po chmurce teorie i praktykę za pierwszym, kwestia tego jaką masz tolerancje, ile palisz jak jak dwa dni przyszedlem niezjarany do pracy to mi kazali isc do domu bo zle wygladam😀 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 @ArteK kurde to ja nigdy nie jarałem niczego az do 25 roku życia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz nie wszyscy muszą Mordeczko, zapaliłem chyba pierwszy raz jak miałem 13 lat. A w wieku 15 palenie to w sumie codzienność. Nawet jak gdzies w delegacje sie jechało europa skandynawia nie bylo opcji żeby czegoś nie przykopcić, najmocniejsze co paliłem to hasz z christiani w Danii łeb urywało na miejscu😁😁😁🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach