MATEK24 1 Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Mam roślinkę auto og kush mam ją ponad 4 miesiące może ciut dłużej doradzcie mi czy ściąć ja czy nadal trzymać bo wyrosło jak narazie takie coś Edytowane 13 Grudnia 2021 przez MATEK24 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Grudnia 2021 @MATEK24 sporo blędów widac. Brak światła! Chcesz przytrzymsj jeszcze tydzień, sprawdź trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATEK24 1 Napisano 13 Grudnia 2021 2 minuty temu, ArteK napisał: @MATEK24 sporo blędów widac. Brak światła! Chcesz przytrzymsj jeszcze tydzień, sprawdź trichomy Wiem właśnie to moja pierwsza przygoda wsadziłem i pod żarówka trzymałem i tak wyszło jak wyszło przy następnej będę kupował box itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Grudnia 2021 @MATEK24 sprawdz kolor trichomów, da Ci to odpowiedz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATEK24 1 Napisano 13 Grudnia 2021 Teraz, ArteK napisał: @MATEK24 sprawdz kolor trichomów, da Ci to odpowiedz Czyli ogólnie scinać to ? 2 minuty temu, ArteK napisał: @MATEK24 sprawdz kolor trichomów, da Ci to odpowiedz. I ogólnie jest cała prawie w tochromach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Grudnia 2021 @MATEK24 Polecam Ciekawy artykuł wyjasni Ci wiele Narazie nie scinaj, zbadasz trichomy bedziesz wiedział czy jeszcze poczekać czy jak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach