Adin40 39 Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Siema pojawiłem się na tym forum gdyż moje stare forum z fotorelacjami nie działa (usunięte nazwa innego forum które już nie istnieje bo regulamin) ;) Miałem tam kilka fotorelacji Outdoor-owych. Od 8 lat zmagam się z szukaniem spotów a w tym roku moje plony ktoś poprostu sobie przywłaszczył, więc stwierdziłem że zacznę działać coś indoor ;) Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2021 Witaj, usuń nazwę obcego forum. Na tym forum jest zakaz reklamowania stron i podawania do nich linków. Masz to określone w regulaminie : @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 7 Grudnia 2021 Ta strona już nie istnieje ale jak mus to mus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Grudnia 2021 @Adin40 siemano, i si 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Grudnia 2021 @Adin40 siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 7 Grudnia 2021 witaj beatem witam Cie gdy nabite mam nie przeszkadzam .... 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2021 Witamy Cię nowy kolego xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach