K4mil_ 4 Napisano 3 Grudnia 2021 witam, zamówiłem ostatnio kilka nasion z pewnego seedbanku w tym 3 passiony #1 ,lecz problem taki ,że dostałem tylko jednego passiona a nie 3 :// Pisałem do tego sklepu maila w tej sprawie ,lecz na ten moment nie odpowiadają. Myślicie ,że przyślą mi te brakujące dwa nasiona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Grudnia 2021 @K4mil_ myślę że zazwyczaj nie ma z tym problemu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Grudnia 2021 Ja bym odpuścił w takim przypadku, może czekają specjalnie aż upomnisz się o te brakujące 2 nasionka i wtedy sprzedadzą dane na psy. Niefajna sytuacja. Lepiej jechać osobiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 3 Grudnia 2021 @konopny_janusz raczej zaufany ten seedbank i wątpię czyżby tak zrobili @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach