Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Grudnia 2021 Hejka, jak część z was wie zostałam pacjentką medycznej maryśki. Całość załatwiałam przez klinikę fitokan gdzie lekarka dała mi wybór pomiędzy aurorą 20 (indica) a 22 (sativa) no ale ze względu na problemy z snem poszłam w stronę indici Dostępność jest hmmm… znikoma, stąd też napisałam do mojej lekarki z prośbą o przepisanie mi jeszcze 22 bo ta miała być dostępna w aptece w okolicy Ostatecznie po pierwszym rzucie MM do aptek gdzie zeszła jak świeże bułeczki i szukaniu w dalszej okolicy znalazłam 60km dalej aptekę gdzie była aurora 20 za opakowanie 10g zapłaciłam nie całe 600zł, ceny w aptekach wahają się od 500 do 700zł /10g więc rozrzut ogromny, mimo to uważam, że 600zł za tą jakość nie boli aż tak bo serio jestem pozytywnie zaskoczona Zapach: intensywny, przyjemny. Nie czuć chemii jak w niektórych osiedlowych haze’ach Smak: dość łagodny, typowy dla MJ ale lubi gryźć w gardło przy paleniu z bonga Moc: 20% THC zobowiązuje, klepie jak szalona 😂 @fxxx1337 padł po jednym buchu z bonga. Przepisane mam 0,4g dziennie a palę 0,2g maksymalnie, nie da się więcej tego wyjarać nawet przy mojej tolerce która jest kilkukrotnie wyższa od fxx Efekt: jak to indica, rozluźnienie i spokój. Wyśmienicie wycisza stany lękowe i łagodzi załamania nerwowe jakie ostatnio przez pracę często miewam. Lubi mocno zawijać do spania i często nawet nie wiem kiedy odpadam po niej Topki: masne i zbite, bardzo mało miału w opakowaniu. Niektóre topy miały nawet ponad gram Podsumowanko: spodziewałam się czegoś dużo gorszego a tutaj moc jak LSD od fxx. Jakbym dorwała w niższej cenie to jeszcze bardziej bym ją lubiła 😛 niestety marża aptek robi swoje. Kusi mnie kupić jeszcze sativę ale to kiedyś tam 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies fajny przyjemny post do przeczytania Generalnie podziwiam ludzi którym po zajaraniu ustają stany lękowe, ogólnie takich stanów nie mam ale często na początku dyskomfort psychiczny po zapaleniu 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Grudnia 2021 @onyx mam tak samo 😄 na moja psychikę to działa odwrotnie jak na @Queen Of Cookies 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Grudnia 2021 @onyx haha, fxx zawsze na mnie dziwnie patrzy jak w chujowych momentach błagam go o trochę weedu xD indica akurat jest idealna w tym celu, po sativie bad trip życia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Grudnia 2021 polecam iść na hyperiona po jaraniu, efekt lęku się kumuluje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Grudnia 2021 @konopny_janusz na hyperiona nawet na trzeźwo nie byłam w stanie wejść xD już na zadrze o mało co zawału nie dostałam jak lecę bokiem i mam luźne zapięcie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies Zadra jest straszniejsza wg mnie, może nie jest aż tak wysoka, ale szarpie człowiekiem jak jakąś szmate Edytowane 2 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Grudnia 2021 @konopny_janusz zadra ma w chuj tych zakrętów, ale hyperion to jazda bez trzymanki w porównaniu do zadry xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Grudnia 2021 @konopny_janusz wiesz, jak ja potrafiłam dostać ataku paniki na speedzie a na zadrze mnie odcięło to na hyperionie byłoby combo xDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @fxxx1337 @Queen Of Cookies dla mnie Zadra straszniejsza, na hyperionie jest tylko jeden najgorszy moment, ten spadek ze szczytu, dalej to już lajtowo. A jadąc na Zadrze mam wrażenie że zaraz mi łeb odetnie bo wyrąbie z dużą prędkością w jakąś belkę, które zdają się być tuż nad głową Edytowane 2 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość talila Napisano 15 Grudnia 2021 Od wszystkiego można sie uzależnić. Niemniej w przypadku marihuany medycznej odnotowuje się bardzo wiele pozytywnych aspektów w leczeniu chorób. Na przykład chorób neurologicznych, psychologicznych czy skórnych ( przykładowo łuszczycy). Obecnie medyczna marihuana jest w Polsce legalna i myslę, ze niedługo znajdzie zastosowanie w wielu terapiach: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 15 Grudnia 2021 @talila takie centrum medycyny konopnej już są w pl 😛 tak dla ciekawostki to moja choroba czyli depresja która idzie w stronę CHAD czyli no siłą rzeczy nie jestem aż tak stabilna w teorii wyklucza stosowanie MM a w moim przypadku stosowanie na takie stany MM wycisza te różne fazy na tyle, że jestem w stanie normalnie żyć gdzie wcześniej miałam okresy gdzie mi odwalało trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gufi 0 Napisano 23 Sierpnia 2022 Witam chce właśnie załatwić sb receptę. Może ktoś polecić w co najlepiej iść aurora czy lepiej w coś innego . ? Ogólnie Pale dość często i nie ukrywam że wolał bym coś mocniejszego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Gufi Aurora powinna ci podpasować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach