spoja 68 Napisano 2 Grudnia 2021 Liście mają jakieś plamki i są zawinięte do góry? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Grudnia 2021 @spoja sprawdź pH dla pewności, ogólnie lampa może być za nisko i liście idą do góry od nadmiaru światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2021 @spoja a wilgotność jaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 2 Grudnia 2021 @Szym około 40% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2021 @spoja to mała jak na weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 2 Grudnia 2021 @Szym właśnie to zrozumiałem po tym jak to napisałeś. Zacząłem się właśnie łapać na tym że martwię się o odpowiednie proporcje w ziemi i inne takie pierdoły a zapomniałem o tych podstawowych czynnikach... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach