spoja 68 Napisano 26 Listopada 2021 Siema siema. Problem jest taki że łodyga jest dosyć delikatna i roślinka jakby nie miała podparcia. Wiaterek wieje na nią non stop w sumie. Czy to może być kwestia tego że się jeszcze dobrze nie ukorzeniła? Odmianka: Grandddady Purple jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2021 @spoja łodyga z czasem zgrubieje z czasem a roślinka chyba coś nie tak wygląda coś jej lałeś ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 26 Listopada 2021 @Szym nic nie lałem, ale to może być kwestia tego że ja musiałem przesadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 26 Listopada 2021 @spojajakis daj jakis patyk wspierający i ją w pionie podtrzyma jak @Szym napisał zgrubieje łodyga a narazie daj jej podparcie mialem u siebie to samo na GSC 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach