Deiton 0 Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) Witam wszystkich 😊 Kosić ? Jak widać trichomy mleczne, nieliczne przebarwienia bursztynu na słupkach. Wiem że zależy to od tego jaki chce mieć haj. Ale chciałem was się zapytać jak wy to oceniacie i kiedy ścinacie 😏 Edytowane 24 Listopada 2021 przez Deiton @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Deiton jeszcze czas, czekaj na bursztyn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deiton 0 Napisano 24 Listopada 2021 Dałem kosti lodu na noc niech się szykuje 😅😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Deiton szkoda tematu, nie klepnie 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deiton 0 Napisano 24 Listopada 2021 1 minutę temu, ArteK napisał: @Deiton szkoda tematu, nie klepnie 😕 Jak nie klepnie ? Dałem kostki ale nie ścinamy narazie, niech poczuje zimę 🏔️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Deiton no niektórzy dają lód przed kosą(to ma chyba pobudzić rosline do wyprodukowania więcej zywicy co oczywiscie nie przekłada siew rzeczywistosci) ziornij pare fotorelacji na etapie kosy. Dla mnie ciemnia 48h i lód to poprostu fejk( dobra ciemnia moze tylko dać to że roślina wysysa sie sama z siebie) czy to sie przekłada na wynik sreednio. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) @Deiton Czekać cierpliwie, lać normalnie, bez kombinacji, jeszcze zostały tygodnie do czystego mleka, a co dopiero do bursztynu. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Maja 2022 Siemanko, robilem ciemnie i juz 36h minelo ale czytajac wasze komenty jeszcze wrzucę do namiotu na tydzien.. Ale wiecie co czytalem na kilku stronkach że jak jest 70 % mleka i 30 czystych to wtedy jest najwieksza moc.. Teraz jest tak u mnie, a wy tu piszecie ze strata jarania jak gosc ma prawie wszystkie mleczne i czasem brązowe. Wlaśnie podlalem i wrzucilem pod lampe mam nadzieje ze dojdzie normalnie.. Chcialem energiczny haj z tej sativy dlatego bursztyny chyba nie beda potrzebne.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach