Sensei 43 Napisano 21 Listopada 2021 Cześć. Tak poza ogólnymi tematami. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z odbiorem paczek pochodzących z USA? Znajomy mówił , że znajomy znajomego mówił , że się udało. Mnie jakoś to nie przekonuje ale są dobre markety na dark i niskie ceny. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 Widziałem iphone'y za śmieszne ceny, większość to scam. Tak samo jak płatni mordercy których rzekomo można wynająć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 21 Listopada 2021 Tak też słyszałem o tego typu rzeczach, i nawet mogą zabiić prezydenta... Ale właśnie jest market dajmy , że sprzedawca jak najbardziej legit i wysyła jak należy. Ciekawi mnie jak to jest z przesyłkami zagranicznymi z takimi rzeczami. Ciekaw jestem czy ktoś tu otrzymał taką paczkę ( czy jest to wykonalne) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach