Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 Rolniku gdy wpadasz na swojego spota to masz lekką adrenalinke i się shizujesz że zaraz wyskoczą psy zza krzaków ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja tak mam non stop dokładnie jak piszesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja też czasem się schizuje zwłaszcza jak blisko jakaś sarna wyskoczy czy inny zwierz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja się srałem jak dziki zaczęły blisko mnie warczeć, nie lubię zwierzyny na spotach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja się kiedyś dygałem ale z czasem mi przeszło, nie ma co się nakręcać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach