Tester 1,408 Napisano 27 Stycznia 2019 Piszcie tutaj o odmianach które was interesują i producentach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 15 Czerwca 2019 Maroc mnie interesuje od Female Seeds czy dochodzi w naszych warunkach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 15 Czerwca 2019 @Podróżnik powinna dojść ludzie mieli maroca i dochodził @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Czerwca 2019 @Podróżnik to jest taka troche loterie teraz albo dojdzie albo nie producenci odmian opuścili się jeśli chodzi o stabilność odmian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 15 Czerwca 2019 zgadza się robią masówkę i nie zawsze jest tak jak w opisie albo większe szanse że dojdzie maroc niż jakaś inna egzotyczna odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 26 Lipca 2019 czy Passion#1 od Dutch Passion dochodzi w naszych warunkach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 26 Lipca 2019 @Szybki powinien dojść ale to loteria na dzisiejsze czasy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holden 0 Napisano 14 Lipca 2020 Siema wszystkim. Jako że jestem nowy w tym wszystkim, chciałem zapytać o opinie na temat tych Barney's Farm. Jaka jakość, brał ktoś stąd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @Holden ja kilka razy zamawiałam, nie mam o co się przyczepić do nich. Ogólnie wydaje mi się że to dobry producent. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach