Gość Napisano 2 Listopada 2021 Wydaje mi się, że trichy są już mleczne.. Co sądzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Listopada 2021 @Bloodwyn No , a mnie się tak nie wydaje, mleko jest, ale są też trichomy przeźroczyste, a bursztynu nie ma nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 2 Listopada 2021 Pokaz całego krzoka. @Bloodwyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Listopada 2021 @Bloodwyn jak dla mnie to jeszcze nie są dobrze uformowane kwiatostany nawet Który to jest dzień kwitnienia? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 2 Listopada 2021 @Bloodwyn do kosy to mu jeszcze trochę brakuje @onyx napisaliśmy w ttm samym czasie xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Listopada 2021 @Bloodwyn Tej roślinie brakuje pewnie z 1,5 miesiąca do kosy, jak nie lepiej, tak wizualnie patrząc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 3 Listopada 2021 Huja co tam swiatła ma. Weź jej chociaż 125 Cfl daj @Bloodwyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach