Bubo446 0 Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) Siema mam pytanie czy do gleby pod outedor nadaje sie kąpost. Slyszalem tez że do podlewania moze byc wywar z pokrzywy czyli pokrzywa która stala przez dosyc długi czas w wodzie i zfermentowała czy nadaje sie to do podlewania? Edytowane 2 Listopada 2021 przez Bubo446 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 2 Listopada 2021 Kompost przetworzony w sensie nie świeży z widocznymi kawałkami roślin, jak najbardziej, nie wiem czy jest coś lepszego. Z pokrzywą musisz się dowiedzieć jak dawkować, coś mi się o uszy obiło że z tym trzeba uważać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Listopada 2021 @Bubo446 na wega azofoska bardzo dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubo446 0 Napisano 3 Listopada 2021 @Ważniak dzięki wielkie 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach