Rusy 1 Napisano 31 Października 2021 (edytowane) Co sądzicie o nasiona ak47 auto 2.0 od bulk feminized seed 1.ile g z krzaka 2.czy były jakieś problemy z nimi 3.czy są godne polecenia Edit: czy ak47 2.0 to nie jest ak472 ? Edytowane 31 Października 2021 przez Rusy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Października 2021 @Rusy dobre palenie, z krzaka na oucie różnie może być więc ciężko powiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 31 Października 2021 (edytowane) @Rusy rusy ja ci mogę tylko polecić bulka bo mialem w tym roku i duże urosły automaty i nie było żadnych problemów Edytowane 31 Października 2021 przez początkujący @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 1 Listopada 2021 @Szym chodowales tego ak ? @początkujący ile g z krzaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Listopada 2021 @Rusy jakieś ak 47 miałem ale chyba nie od bulka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 1 Listopada 2021 Patrzyłem u ludzi te ak47 2.0 to nikt złego słowa na nie nie powiedział @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 1 Listopada 2021 9 godzin temu, Rusy napisał: @Szym chodowales tego ak ? @początkujący ile g z krzaka? White window auto wyszło 22g bez żadnych treningów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach