Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 Durban Poison od Dutch Passion Odmiana rosła potężna koło 3 m, plony jakie zebrałem to było ponad 400g suchego jarania z rośliny. moc nie była mega hardkorowo mocna ale nie była te słaba, czuć było bardziej geny sativy. Miałem ją co prawda kilka lat temu i nie wiem czy teraz coś w niej zmienili, ale wtedy była kozacka, ładnie rosła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) od producenta Dutch Passion miałem dużo odmian i byłem zadowolony jednak Durbana jeszcze nie miałem, nadaje się on pod lampę ? Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 oczywiście że się nadaje, pod lampą najlepsze są warunki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 to pora stestować tą odmianę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Sierpnia 2019 Powiem tak Durbana miałem kilka lat temu i zaczął kwitnąc dopiero kiedy śnieg spadł, o co chodzi? dla czego tak późno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Golden Boy coś pewnie z genami nie tak albo przy produkcji się pomylili bo tam podwykonawcy ponoć robią te odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Golden Boy a kiedy to było że ci nie zakwitł ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Sierpnia 2019 jakieś 4 lata temu, śnieg spadł a one małe topki miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) @Golden Boy to faktycznie kicha odmiana jakaś się trafiła Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 19 Sierpnia 2019 z durbanami teraz różnie jest raz dojdzie raz nie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 Paliłem durbana ładnie pachniał i konsał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach