Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2019 Odmianka Purple Maroc Jak dla mnie mocna odmiana, smakowała jak jagody, plony z roślinki 2m miałem 300g, wiele osób chwaliło tą odmianę, geny czuć tak pół na pół troche indyjki i sativy, fajnie potrafiła porobić spaliłem lufke i dobra bombka była a trochę jaram. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 a miałeś ją pod lampą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2019 @Wiesiu tak pod lampą, ale wcześniej 2 lata temu na outdoorze i powiem że z pod lampy wyszła lepsza jakość palonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 słyszałem że ta odmianka jest mocna i potrafi zaskoczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 19 Sierpnia 2019 dochodzi ta odmiana pod polskim niebem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 dochodzi ale zdarzają się przypadki że nie dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 19 Sierpnia 2019 a czego tak się dzieje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 trafi się na jakiś późny fenotyp albo producent zrobi niechlujnie odmiankę i wyjdzie nie to co w opisie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach