Barney's 271 Napisano 28 Października 2021 Cześć posiada ktoś autopoty ? Podłoże COCO Jak ustawianie nawadnianie 24/7 czy cyklicznie przez timer Myślałem nad 10min raz dziennie albo coś w stylu 2-3min 2 razy dziennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Października 2021 @Barney's nie posiadam ale cyklicznie wydaje się lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman ziela 9 Napisano 7 Stycznia 2022 @Barney's odświeżę temat :):ja używałem easy2pot 8 donic tank 80l i kilka zastrzeżeń mam największe to ciągła wilgoć w donicy i nieuniknione zasysanie wody z tacy są tam maty 2 jedna z agro druga to membrana lecz w dłuższych uprawach pojawiaja się szkodniki, teraz podlewam ręcznie i bez robaków. Przy treningu trzeba zainwestować w kranik na każdą tackę aby woda się nie uzupełniala jak sie wyciagnie roślinę z tacki Plus jest taki że nie trzeba lać i się rozdrabniać lejesz w tank i masz sprawę załatwiona w 5 minut nie godzinę. Różnicy w plonie nie zauważyłem więc też uważam jako plus Lecz największy Plus to brak konieczności płukania nad wiadrem:) lejesz do pełna wody i same się czyszczą. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach