Filozof 38 Napisano 3 Sierpnia 2019 Easy Sativa bardzo popularna odmiana jedna z najpopularniejszych na outdoor Geny przeważają oczywiście Sativy, smak owoców leśnych, zapach taki słodkawy ciężko określić ale fajny Co do mocy nie była ona jedną z najmocniejszych jakie paliłem ale naprawdę fajny potrafiła dać energetyzujący haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 a kiedy ją miałeś i doszła ci w 100% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 3 Sierpnia 2019 w tamtym roku doszła na początku października, zdążyłem z przymrozkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 a ile zebrałeś plonów? dużo wychodzi z krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Sierpnia 2019 z krzaka ok. 2 metry zebrałem 300g suchego zioła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2019 o moja ulubiona odmiana często ją sadziłem w tym roku jednak jej nie mam, fajna sativa która ma już swoją renomę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 jak jest z dojściem tej odmiany bo czytałem że nie wszystkim ona dochodziła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 podpinam się pod pytanie dochodzi ona na polskim oucie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Czesiek różnie to bywa często w ostatnim czasie można spotkać się z opinią że nie dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Filozof a czego tak się może dziać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Sierpnia 2019 zależy na jakie geny natrafisz jak jakiś późny fenotyp to nie zakwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 19 Sierpnia 2019 też marka Dutch Passion w ostatnich latach się opuściła trochę nie wiem jak jest teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 ponoć się trochę poprawili z jakością @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 13 Czerwca 2021 @Szym a z jakiej z firmy ją miałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Czerwca 2021 @pro xd dutch passion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @Filozof Miałem kiedyś już w fazie flo, niestety ktoś mi je zajumał. A szkoda wielka szkoda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach