Golden Boy 14 Napisano 3 Sierpnia 2019 Odmiana Passion#1 to kolejny klasyk od Dutch Passion Sprawdza się na outdoorze jak i pod lampą Geny czuć zdecydowanie po stronie indyjki, mocna bania wbijająca w fotel, dobra odmiana na sen, słodki zapach topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Sierpnia 2019 Passiona miało chyba większość doświadczonych growerów i nadal go sadzą bo to bardzo dobra odmianka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 też go miałem ale był taki rok że mi nie doszedł trafiłem jakiś lipny fenotyp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 bo w ostatnich latach robią troche na odpierdziel te nasiona producenci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 Zgadza się czasem można trafić na takie geny które w polskich warunkach na outdoorze nie dojdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 dla czego tak się dzieje Passion to była pewna odmiana przecież @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 bo producenci mają swoich podwykonawców a tam różnie jest z jakością zapylania, możesz kupić passiona a tak naprawdę może to być inna odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja passiona mam w tym roku i mi dojdzie bo już zaczął kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach