Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Desert Diesel od Humboldt Seed Geny Sour Diesel x Emerald Amherst Mountain DAD (Diesel Afghan Diesel) Jest to hybryda sativa/indica mniej więcej po połowie Topy bardzo żywiczne, kwitła mi pod lampami 9 tygodni, haj był fajnie psychodeliczny Polecam tą odmianę miłośnikom hybryd Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 3 Sierpnia 2019 a jak z mocą dobrze klepała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 bardzo ładnie kąsała a pale już trochę czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 3 Sierpnia 2019 to biorę tą odmianę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Gumiś a jakie topy miała chodzi mi o wygląd czy ładnie wyglądała ta odmianka wizualnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 topy bardzo ładne mi wyszły same kwiaty bez liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak z zapachem czuć ją było w pokoju bardzo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 ja jej nie czułem zbytnio z tego względu że miałem wszystkie filtry poinstalowane dopiero jak się otworzyło boksa to było trochę czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 a dobrze klepała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak dość dobrze klepała taka psychodela była ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 może sobie wkręcałeś faze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 nie bo palę trochę i wiem co i jak klepie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 to chyba trzeba będzie ją wziąć skoro to psychodela @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach