Tester 1,408 Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Passion#1 to najlepsza odmiana Dutch Passion w kategorii outdoor. Ta doskonała indica powstała w latach 70-tych i od tamtego czasu góruje nad konkurencją. Jest gwarancją niezawodności i stabilności, świetnym produktem od topowego producenta, jakim bez wątpienia jest Dutch Passion. Passion#1 to doskonały wybór, którego nigdy nie będziesz żałować! Absolutny bestseller na outdoor high jest mocny typowo indyjkowaty, polecana dla początkujących. Czas kwitnienia ok 8tyg , duża zawartość THC 18,6%, rośnie ponad 2 m, dając duże plony. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Sierpnia 2019 Jak dla mnie to mocna roślinka z genami indyjki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 bardzo dobrej jakości palonko wychodzi z Passiona#1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Sierpnia 2019 miałem tą odmianę i mi nie doszła na outdoorze dla czego tak mogło się stać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 może trafiłeś na felerny fenotyp czasem tak po prostu jest że odmiany nie dochodzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 Passiona uprawiam od wielu lat zawsze byłem z niego zadowolony mocna odmiana dobry haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 ile wychodzi plonów z passiona na oucie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 zależy od Ciebie jak zapewnisz mu dobre warunki to możesz dużo ściągnąć były przypadki że 500g suchego ludzie ściągali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach