Gość Napisano 19 Października 2021 Mój 1 sezon do oceny Lać pk oraz blossom ? Czy tylko pk I jeżeli ktoś jest wstanie ocenić ile do końca +- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @MałyTopek Tylko Ty koleszko bedziesz wiedział ile do końca. Wygląda naprawde fajnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Października 2021 lej wodę tylko, liście mają idealny kolor one zaczynają dopiero więc z 7-8tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2021 @fxxx1337 Bo wsadzam automata za pare dni to będzie musiał być te 6-8 tyg na 12/12. Myślisz że później odrobi straty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Października 2021 nie, bo weg trwa 30 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2021 @fxxx1337 ajaj to zjebałem no trudno 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 19 Października 2021 2 godziny temu, fxxx1337 napisał: lej wodę tylko, liście mają idealny kolor @MałyTopek Ja tam widzę że im wyżej tym jaśniej. Za dwa tygodnie byłby ból. Roślina teraz jest w stadium największych potrzeb. Obowiązkowo PK i coś z azotem i micro przynajmniej dwa razy w miesiącu. Jaką masz doniczkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2021 @Ważniak 9L W takim razie poleca nawozy i przed ścinka 2tyg sama woda poleci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach