Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 Siemka w tamtym tygodniu byłem u naszych Czeskich sąsiadów, jarałem sobie gibona na mieście, napotkałem na psy, dostałem tylko mandat na nasze 250zł. Spodobało mi się tam bardzo fajny kraj, chyba tam zamieszkam, polecam Czechy do zwiedzania i bezprzypałowego jarania. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 o jak będzie okazja to trzeba będzie odwiedzić Czechy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja planowałem podróż do Czech ale niestety plany się pozmieniały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Sierpnia 2019 byłem w Czechach ale dawno temu potwierdzam fajny kraj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 a z kąd brałeś zioło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 w pierwszym lepszym barze możesz załatwić, dobrej jakości zioło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 niedługo się wybiorę i obczaje co w tych Czechach jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 też planuje jakąś podróż nie daleką i do Czech chce pojechać i poczuć jak to jest prawie bez przypału jarać jointa na mieście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 tam to mają fajnie Czesi z jarankiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 21 Sierpnia 2019 ja będę się wybierał do Czech @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach