Patrick 22 Napisano 3 Sierpnia 2019 Buduję boksa i mam takie pytanie czy trzeba dawać wiatraki do boksa? może się bez nich obejść ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 3 Sierpnia 2019 najlepiej jak byś dał wiatraki roślinki potrzebują świeżego powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 3 Sierpnia 2019 bez dopływu powietrza rośliny mogą słabo rosnąć lepiej dać jakieś wiatraki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 też jestem za tym aby był dopływ świeżego powietrza ja uprawiałem przy otwartym boksie i trochę kicha było rośliny jakieś niewyraźne były @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Podstawa wiatraki wtlaczajacy, mieszajacy i wyciagajacy. I jeszcze pogoda dzis np na zewnatrz jest 34 stopni wiec roslina w boxie by sie ugotowala chyba ze piwnica. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach