Guchy 0 Napisano 2 Października 2021 Siema, jak myślicie ile czasu zostało pannie do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Października 2021 T R I C H O M Y @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyszczak 1 Napisano 2 Października 2021 Sprawdź kolor żywicy. Na oko (to chłop w szpitalu umarł) tak że 2-3 tyg. Co to za odmiana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guchy 0 Napisano 3 Października 2021 17 godzin temu, Pyszczak napisał: Sprawdź kolor żywicy. Na oko (to chłop w szpitalu umarł) tak że 2-3 tyg. Co to za odmiana? Purple skunk automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyszczak 1 Napisano 3 Października 2021 Bardzo ładny kolor ma. Mam rozumieć że na parapecie go trzymasz? Po tych zdjęciach widać że mętne/przeźroczyste jeszcze. Obserwuj je bacznie. Spraw sobie jakąś lupę czy coś będzie Ci łatwiej ocenić sytuację. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guchy 0 Napisano 3 Października 2021 4 minuty temu, Pyszczak napisał: Bardzo ładny kolor ma. Mam rozumieć że na parapecie go trzymasz? Po tych zdjęciach widać że mętne/przeźroczyste jeszcze. Obserwuj je bacznie. Spraw sobie jakąś lupę czy coś będzie Ci łatwiej ocenić sytuację. Tak, na parapecie sobie siedzi to moja pierwsza roślinka w życiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyszczak 1 Napisano 3 Października 2021 Chyba nie za duża urosła? Jest bardzo ładna, liście zdrowe zieloniutkie. Nie wiem jak tam ja nawoziłrś ale na tym etapie to już sama woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guchy 0 Napisano 3 Października 2021 4 minuty temu, Pyszczak napisał: Chyba nie za duża urosła? Jest bardzo ładna, liście zdrowe zieloniutkie. Nie wiem jak tam ja nawoziłrś ale na tym etapie to już sama woda. Od początku lana sama woda, za duża to ona nie jest ale trochę topkow jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Października 2021 @Guchy na blancika będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach